NavelpiercingsDe navelpiercing is al jaren één van de populairste piercings onder jonge vrouwen. Het is een sierlijke piercing, waar heel veel verschillende sieraden voor te verkrijgen zijn. In onze vitrines in onze piercingshop kun je zien dat navelpiercings echt in alle kleuren te verkrijgen zijn. De navelpiercing is echter de piercing die het langzaamst geneest van bijna alle piercings die je kunt plaatsen. Besef goed dat je een navelpiercing maanden lang goed moet verzorgen, voordat deze genezen is.

Reeds in de tijd van de oude Egyptenaren waren navelpiercings populair onder de rijkere bevolking. In deze tijd werden de navelpiercings geplaatst om vooral de rang in de maatschappij weer te geven.

De navelpiercing bij vrouwen veroverde rond 1996 in korte tijd de wereld. Bij het dragen van topjes werd het een populair sieraad en blikvanger. De navelpiercing wist in zeer korte tijd gewild en breed geaccepteerd te worden. Hoewel de populariteit ervan wisselend is. Toch blijft de navelpiercing samen met tongpiercings en lippiercings nog steeds één van de populairste piercings onder vrouwen. Navelpiercing bij mannen komt vaker voor dan vroeger maar nog steeds heel weinig.